Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Best Pub Songs-Η κλασσική playlist της μπυραρίας


Ποια είναι τα πιο δημοφιλή κομμάτια που ακούγονται στις μπυραρίες;

Οι μπυραρίες είναι από τα πιο κλασσικά μουσικά μαγαζιά της νυχτερινής (και όχι μόνο) ζωής. Γιατί η μπύρα, εκτός από το ότι είναι ένα ποτό που αντιπροσωπεύει την αυθεντικότητα του λαϊκού χαρακτήρα που απολαμβάνει τη γεύση χωρίς να ξοδεύει πολλά χρήματα, ανέκαθεν επίσης αντιπροσώπευε την επαναστατική και ροκ κουλτούρα του καταναλωτή της. Οι πιο "κυριλέ" και "μη μου άπτου" δεν θα προτιμήσουν μπύρα επειδή είναι για τους "άξεστους" και για τους πολλούς. Οι πιο "προσεκτικοί" με την εμφάνιση τους είναι σε φάση "η μπύρα μου βρωμάει, μυρίζει το στόμα μου και δε φεύγει ούτε με τσίχλα", αλλά και "η μπύρα παχαίνει και δεν είναι καλή για την υγεία". Ασχολιάστα φυσικά όλα τα παραπάνω, αφού τα περισσότερα από αυτά λέγονται για λόγους εντυπώσεων. 

Οι μπυραρίες είναι τα στέκια των οπαδών της μπύρας, για τους λάτρεις της ξύλινης διακόσμησης με τα χαμηλά φώτα, με διακριτικά ροκ southern και irish κουλτούρας να διαφαίνονται σε όλο το μαγαζί όπως κιθάρες, τρομπέτες και ιρλανδικά σύμβολα να κρέμονται από τους τοίχους, παλιούς δίσκους και πικ απ, και φυσικά σε περίοπτη θέση, μια chopper μηχανή έτοιμη για road περιπέτειες. Αυτά τα μαγαζιά έχουν μεγαλώσει πλέον 3 γενιές ανθρώπων και είναι βασικό προσόν των πόλεων που θέλουν να τα έχουν όλα. 

Οι μουσικές προτιμήσεις σε τέτοια μαγαζιά ποικίλουν. Η λίστα μοιάζει πάρα πολύ με αυτή των κλασσικών highway songs και σίγουρα ταυτίζεται με τη λίστα των rock μαγαζιών, γιατί οι μπυραρίες ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία. Παρόλα αυτά, μπορούμε να αναδείξουμε ένα rock, blues είδος μουσικής που στολίζει τις βραδιές μπύρας που στήνονται εκεί έξω!




 ΣΥΜΒΟΥΛΗ!
 Απολαύστε την beer-pub playlist με μια αφρώδη παγωμένη μπύρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου