Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014

InfoΚαλωσήρθατε στο Born Under Music! Ονομάζομαι Κοντίτσης Κωνσταντίνος και σπουδάζω Ψηφιακά Μέσα στα ΜΜΕ στο Τμήμα Πληροφορικής και ΜΜΕ, ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Το συγκεκριμένο blog το δημιούργησα ώστε να συλλέξω τα άρθρα που έχω γράψει στις σελίδες decay.gr και homouniversalis blog, κρατώντας ένα portfolio από την προσπάθεια μου να δημιουργήσω ένα ψηφιακό μέσο που θα χειρίζομαι, θα επιμελούμαι των γραφικών στοιχείων του αλλά και των περιεχόμενων των άρθρων του εξ' ολοκλήρου. 

Από μικρή ηλικία ασχολούμαι με τη μουσική. Ως ακροατής αλλά και ως εκπαιδευόμενος στη θεωρία και κιθάρα. Πράγματι η μουσική είναι μια φύση την οποία ανακάλυψε και παρατήρησε ο άνθρωπος από το πρώτο κιόλας στάδιο εξέλιξής του. Όλοι μας από πολύ μικρή ηλικία, ασχολούμαστε είτε σε μέγιστο είτε σε ελάχιστο βαθμό με τη μουσική. Γεννιόμαστε, μεγαλώνουμε και εξελισσόμαστε κάτω από τη σιωπηλή "επιτήρηση" της, η οποία προσφέρει το χαώδες σε έκταση, "υπόστεγο" της, σε όλους. Born Under Music ένα όνομα που εμπνεύστηκα από το αξεπέραστο κομμάτι των Talking Heads Born Under Punches, προσπαθώντας να προσδιορίσω τη σημαντικότητα της μουσικής στην ανθρώπινη ύπαρξη (όπως και οι Talking Heads προσδιόρισαν κοινωνικοπολιτικά την επιβίωση στη καπιταλιστική κοινωνία). Η μουσική είναι μια πολύ σημαντική παιδεία, αξιοποιήσιμη και πλούσια σε γνώσεις, σε κάθε στιγμή της ζωής μας, έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε συναίσθημα και σκέψη. 

2 σχόλια:

  1. καλοταξιδο!! ευρηματικός ο τιτλος με παραπεμπει σε ενα πολυαγαπημένο μου τραγουδι των talking heads "born under punches"

    ΑπάντησηΔιαγραφή